Tulevaisuuden WC-tilat tulevat Japanista, TOTOLTA.

Pesevä WC-istuin

Tärkein osa pesevässä WC-istuimessa on suihkusauvajärjestelmä joka mahdollistaa lämpivän veden käyttämisen intiimiin puhdistukseen. Tämä puhdistustapa tarjoaa täysin uuden käsityksen hygieniasta. TOTO:n pesevässä WC-istuimessa ilmalla tehostettu vesisuihku jättää mukavan ja raikkaan tunteen. Vesisuihkun lämpötila, voimakkuus ja sijainti voidaan räätälöidä käyttäjän tarpeen ja mieltymysten mukaan. Jokaisen käytön jälkeen suihkusauva puhdistuu automaattisesti.

Toto-washlet-funktion-skyl-komfort-symbol-160x160Miellyttävä huuhtelu

TOTO:n miellyttävä huuhtelu on suunniteltu puhdistamaan taaempi intiimialue. Miellyttävä ja tehokas vesisuihku puhdistaa tarkasti oikean alueen.

Tuloksena on tehokas puhdistus ilman roiskeita.

Toto-washlet-funktion-skyl-blidt-komfort-symbol-160x160Hellä huuhtelu

Tämä huuhtelu on myös suunniteltu puhdistamaan taaempi intiimialue. Vesi suihkutetaan laajemalle alueelle. Pienempi veden paine huuhtelee hellästi ja mukavasti.

Toto-washlet-funktion-skyl-dame-symbol-160x160Naisten huuhtelu

Naisten huuhtelu joka koostuu pienistä ja hellistä vesipisaroista puhdistaa intiimialueet kokonaisvaltaisesti jättäen raikkaan tunteen.

Puhdistustoiminnot tarpeiden mukaan.

Puhdistus

Suihkusauva puhdistuu automaattisesti aina ennen ja jälkeen käytön. TOTO Washletin suihkusauva on pinnoitettu silikoonipinnoitteella mikä tekee siitä erittäin antibakteerisen ja likaa hylkivän. Suihkusauvan puhdistus estää täysin lian ja bakteerien kertymisen TOTO:n suihkusauva puhdistuu pelkän veden avulla. Samalla vältytään kemikaaleilta ja Washlet on täysin huoltovapaa.

Mallit jossa on Ewater+ toiminto käyttää antibakteerista vettä suihkusauvan pään puhdistukseen.