Koe Japanilainen kylpyhuonekulttuuri.

Puhdasta teknologiaa vuodesta 1917

TOTO

TOTO on Japanin johtava kylpyhuonekalusteiden valmistaja. TOTO:n nimi on ollut synonyymina edistykselliselle kylpyhuoneelle sen synnystä asti. Sen korkea laatu ja innovatiivisuus ovat tehneet siitä ikonisen ja rakastetun brändin Japanissa. Eurooppalaisten asiakkaiden vaatiessa yhä ylellisempää ja täydellisempää kylpyhuonetta on TOTO:n aika astua markkinoille maailman kehittyneimmillä kylpyhuonekalusteilla. TOTO:n elämänlaatua parantavan tekniikan on aika mullistaa Eurooppaa.

Teknologia

TOTO on tuonut Japanilaisen innovaation kylpyhuoneisiin. Se on ollut menestyksen avain joka on johtanut TOTO:n Japanin suurimmaksi kylpyhuonekalusteiden valmistajaksi. TOTO:n edistyksellinen teknologia kylpyhuoneissa tekee elämästä mukavampaa ja helpompaa.

Mukavuus

Mukavuus on merkittävässä roolissa tämän päivän kylpyhuoneessa. Ensiluokkainen suunnittelu korostuu koko TOTO:n tuotevalikoimassa. TOTO on kehittänyt täydelliset ratkaisut kylpyhuoneisiin tarjotakseen parasta Japanilaista kylpykulttuuria.

Hyvinvointi

Aikojen alusta asti japanilainen kylpyhuonekulttuuri on edustanut puhtautta ja hyvinvointia. TOTO tarjoaa tekniikan ja toimivuuden lisäksi paikan jossa voit rentoutua.

Design

Japanilainen design on selkeää, toimivaa ja minimalistista. Sen terävät itämaiset muodot ovat keskeinen osa TOTO:n suunnittelua. Suunnittelun tuloksena on korkealaatuista tekniikkaa jota ei välttämättä pysty näkemään, mutta sen tuntee kyllä.

Hygienia

Japanissa kylpykulttuuri on aina ollut isona osana yhteiskuntaa. Puhtaus ja hygienia on olennainen osa jokapäiväistä elämää Japanissa, jossa henkinen ja fyysinen puhtaus kulkee käsi kädessä. Tämä on myös yksi TOTO:n perusperiaatteista.